Thursday, March 23, 2017

Sakit betis

Assalammualaikum semua...

Sepanjang minggu ni sampai la ni, kaki masih terasa penat lagi...terasa sangat otot dekat betis tu sakit setiap kali buat squat. Agaknya mintak berehat seketika kot, asyik lenjan kaki tak berhenti setiap hari dekat gym. Makanya HARI INI saya cuti pegi gym, hari ni je pun. Tak boleh cuti selalu, nanti badan tak sihat + mental pun mereng jugak 😼 

jemput jemput tapi saya suka sebut cekodok tepung

fruit salad

Minum petang semalam di KL Convec. Ada meeting terus lajak minum petang sekali sebelum proceed to the gym di Avenue K (Fitness First) 😽

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Jun Zie said...

cekodok ju suka buat masa minum petang, nyummmy ! minum dgn tea pun sodap ni =D

Aiezza Sue said...

sedappp cekodok tepung

Nora Karim said...

cekodok hidangan ringkas yang sodap!! :D