Friday, March 17, 2017

Salam Jumaat

Assalammualaikum semua...

Salam Jumaat, penghulu segala hari. 

Hari ini rasa jalan raya macam kurang kenderaan, tapi hari ini last sekolah kan sebelum start cuti penggal pertama minggu depan. Seronoklah pegi kerja sepanjang minggu depan, kurang sesak sikit jalan raya.

Keluar dari rumah 630am, singgah isi minyak + beli nasi lemak daun pisang 2 bungkus still boleh sampai office before 7am. Selalunya kalau ada singgah2 ni memang sampai lepas 7am gamaknya tapi ye la, kalau jalan tu tak sesak semua jadi cepat kan. Yang penting boleh sampai dulu sebelum boss. Boss saya memang sampai awal, kadang2 tu dia sampai dulu sebelum saya. Kalau sampai awal tu, dia duduk dulu di tempat saya dengan alasan tak bawak kunci bilik...ke saja nak tengok hakak sampai kol berapa ek, saja lettew 😖 

Lunch hour pegi makan rojak sedap dekat Jalan Bellamy.

Happy weekend uolsss...semoga cuti hujung minggu ini memberi keceriaan kepada semua 😘

1 comment:

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Salam Jumaat juga.

Sunday, 10th Feb 2019

Assalammualaikum semua... Tidak kemana mana, hanya lepak rehat dalam bilik saja. Turun ke lobby sekitar 11am untuk bagi laluan housekee...