Wednesday, April 5, 2017

Engagement Day dated 25th March 2017

Assalammualaikum semua....

Masih lagi dalam situasi batuk dan selsema. Harapannya cepat sembuh, itu saja 😊

Just nak update about family event yang lepas, yang berlangsung di Jakarta Timur bagi majlis pertunangan anak saudara saya di sana. Semasa majlis ni saya dan suami tak dapat hadirkan diri atas alasan2 tertentu.  

Adila & Faisal

Anak saudara saya yang lelaki bersama pasangannya, sama cantik sama padan in dusty cream color. Bukan family arrangement walaupun keluarga mereka adalah kenalan keluarga kami. Kalau dah jodoh, tak ke mana kan 😍  

Bride groom to be with their parent and kakak saya yang sulong. The elder must attend kan orang kata. Jadi saya yang bongsu kalau takde pun takpe lagi 😎

Bride groom to be with our big family, family saya + family kakak ipar in dusty blue color. Free style kata orang sekarang, ok turutkan aja 😏

Kenderaan rasmi rombongan family kami sepanjang masa di sana dari Khamis sehingga Ahad. Senang nak sumbat semua orang instead nak sewa kereta. Ngam penuh satu bas rombongan meminang Cik Lah & Cik Ani 😖

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow tahniah

IQ = Iez Qis said...

wahh, tahniah! jauh ke seberang rombongannya. =)

Anis Azalea said...

Kemahennn..