Monday, April 17, 2017

Isnin, new week

Assalammualaikum semua...

Dan selamat sejahtera, semoga permulaan minggu ini memberi kesenangan, kesejahteraan, kebahagiaan dan segala yang baik2 dalam hidup kalian.

Hari ini back to normal routine, kerja dan kerja sampai Jumaat ni. Inilah tanggungjawab dan amanah yang harus kita galaskan sebagai pekerja. Even suri rumah atau kerja sendiri, pasti ada tanggungjawab yang perlu dilunaskan setiap hari kan. 

Takde apa sangat nak update hari ini. See ya tomorrow pulak 🙆

Juadah semalam ketika berbuka puasa. Alhamdulillah berjaya mengganti puasa untuk hari ke 2 semalam. Another 6 days to go inshaAllah weekend coming soon ni pulak. Memandangkan Isnin minggu depan pun cuti, dapatkah kiranya 3 hari puasa ganti perancangannya.

hari yang indah, 19 Rejab (semalam)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah isnin pagi

Normi Nieza said...

bw sini")

Warisan Petani said...

Minggu baru tak macam tahun baru.
Tak ada azam baru.