Thursday, May 25, 2017

2 days before Ramadhan

Assalammualaikum semua...

Ramadhan just in the corner, tak sabar rasanya nak menyampai Ramadhan tahun ni. 1st day fold on Saturday, meriahnya iftar bersama keluarga tanpa perlu mengambil cuti sendiri. Kebanyakan masjid pun dah banyak khemah2 berdiri sebagai persiapan untuk menyambut bulan yang mulia ni. 

Persiapan saya tidaklah banyak sangat untuk Ramadhan ni, cuma cuba untuk lebih2kan lagi diri untuk bertarawih di masjid...inshaAllah semoga dipermudahkan. Life circle masih yang sama jugak untuk hal2 yang lain. Makanan berbuka bersahur masak sendiri walaupun sekadar telur goreng atau makan je instant noodle pun sedap jugak 😘
  
Nak pulang awal petang ni, punyalah lebat jugak sekarang ni. Terus tukar plan, turun lepak minum kopi di Starbucks 2-3 jam mungkin dan lepas tu nanti boleh proceed to gym. Malam ni class lambat about 930pm.

Lunch tadi date dengan suami, saya order bihun bandung yang rupa paras lain macam je tapi bila rasa...oklah boleh makan lagi. Hakak tak cerewet dek, asal sedap boleh makan hakak ok je 😜

Itu je nak update hari ni...

No comments:

Sambal Tempoyak Pucuk Kayu

Assalammualaikum semua... Seronok la hari ini saya bersiaran di KUALA LUMPUR. Balik sekejab on biz trip, dapatlah spend time weekend de...