Tuesday, May 30, 2017

4th Ramadhan - Bonjour Garden The Intermark

Assalammualaikum semua...

Looking for light menu iftar, asyik take a heavy meal sejak dari 1st Ramadhan my mind dah tak boleh nak digest all kind of oily milky meal anymore. Looking for the cafe sebab rasa macam berbuka dengan kopi and any type of bread sahaja. Nak pergi cafe yang macam2 tempat ada sekarang macam dah lambat coz mesti nanti struck in traffic jammed jadi saya decide untuk ke Bonjour Garden di Intermark saja. Pilih tempat yang dalam bangunan office aje senang. Saya pun memang menunggu masa untuk ke gym (class by 815pm), so bolehlah berbuka dulu di office dan solat magrib.

 Butter roll - Cranberries and cheese

I go for bread, tak boleh nak pisahkan rasanya tekak ni dengan roti. I just love the varieties of bread here. They serve only the freshness bread and pastries every day. Kalau nak ikutkan waktu bukan dalam bulan Ramadhan, pagi petang siang malam saya pasti akan mencari makanan dekat bakery Bonjour ni.    

forever fav - latte

Lepas berbuka, naik ke office solat dan terus ke gym. Jangan culas exercise walaupun di bulan Ramadhan 🙆

1 comment:

IQ = Izyan Balqis said...

berbuka ala2 english gitu, tapi boleh tahan ke tu? nak pergi gym lg?