Monday, May 22, 2017

Last preparation before Menyambut Menantu

Assalammualaikum semua...

Thank you Fiza for bertanya khabar. Alhamdulillah sihat seadanya, kadang2 tu ada jugak rasa badan ni macam nak demam. Biasalah tu kadang2 ada jugak manjanya badan ni 😍

Entry kali ini, sambungan pada persiapan majlis menyambut menantu yang niat laju2 nak habiskan kisah ni. Bukan saja uolsss bosan, saya pun dah naik meluat pun ye jugak nak up entry ni...sampai ada rasa macam nak abaikan terus je tapi ermmmmm buat je la.

Malam sebelum hari majlis, selain dari buat persiapan terakhir...yang di dapur terus memasak hidangan, yang di tengah rumah sibuk mengemas barang dan yang di luar rumah dah mula sibuk kemas laman jugak. 

Saya dengan anak2 buah memang suka ambik masa berkumpul macam ni untuk celebrate birthday birth, sambil menyelam minum air katanya. Malam tu kami sambut birthday for March babies, 2 orang kakak ipar dan seorang anak buah. 

mak dengan anak sambut birthday bulan yang sama

another my kakak ipar pun in March, date diorang ni elak sehari 2 je beza

😎😏

Our cake chef in the house sampai tertido sambil menunggu kek siap di bakar. Port baek punya tido dekat atas pelamin. Dia jugak yang volunteer nak buat kek tingkat2 kan...ko hadap le nyah 😐

No comments:

Sunday, 10th Feb 2019

Assalammualaikum semua... Tidak kemana mana, hanya lepak rehat dalam bilik saja. Turun ke lobby sekitar 11am untuk bagi laluan housekee...