Monday, May 15, 2017

Lunch date at Johnny Rockets

Assalammualaikum semua...

Monthly gather with my BFF, setiap kali berjumpa tempat makan adalah benda penting untuk di set kan dulu. Tapi tempat makan lunch yang ini tidak termasuk dalam plan pun, kiranya kita tuju je dulu and later baru decite nak makan apa gitu 😤 

Tempat lunch yang di maksudkan adalah di Johnny Rocket. Last saya datang makan di sini adalah lebih kurang 2 tahun yang lepas kot masa celebrate my niece birthday. Tapi ada sorang of my friend ni tak pernah lagi makan dekat sini, so kita masuk je la. Dah lama tak makan, so layan jugak 😅

Antara menu yang saya dan suami pilih. Kali ni suami dapat join coz he ada free hari tu.

vanilla shakes - suami punya

A&W Root Bear - saya punya

chicken philly cheese steak - share berdua

Sekali lagi, bukan kedekut ye tapi portion benda alah tu memang besar. Mana nak larat saya habiskan kalau makan sorang. Dari membazir baiklah share saja dengan suami. Cuma fries tu tak segomok dekat Harrods Cafe la 😇

One complete photo dalam Johnny Rockets ni, kena ambik sebelum makanan sampai. Tidak kalu meja nampak messy je. 

Gambo lepas makan kena ambik sipi2 je. Masa ni memang dah kenyang sangat sementara menunggu anis pegi habis solat. Pempuan biasalah bersiap lambat, kalau laki sap2 soi je 😉

Lepas settle semua perkara, shopping time dari kedai kain baju kasut sampailah ke periuk belanga. Pepaham sajalah kalau dah The Curve berjiran dengan Ikea 😈

3 comments:

Anis Azalea said...

Wak bila nak jumpa lagi...hahaha

zoeyzauyah said...

sedapnya nampak 😊

nuyui a.k.a miss YUI said...

air tu nmpk sdp.