Thursday, June 8, 2017

13th Ramadhan - Looking for tempat practical

Assalammualaikum semua...

Nak tanya uolsss la, ada tak company tempat kerja uolsss yang nak ambik intern setakat ni. Anak saudara saya ni tengah mencari tempat yang boleh dia buat practical from July - Sept tahun ni. Jurusan yang di ambil, Cognitive Science...mostly about design software, coding and animation. Kalau ada, boleh forward info dekat ruangan komen so nanti saya akan take action. Thank you in advance 😊  

Tadi iftar minum teh o panas dengan roti bakar 2 keping. Ikutkan ada lagi lauk pauk frozen dalam peti ais tu tapi macam malas pulak nak panaskan. Suami asyik cakap nak minum teh dekat mamak jadinya saya ajak dinner dekat mamak saja. Suami makan roti telur dan saya makan nasi kandar dekat Restoran Vanggey Sri Rampai.

Teringat masa mula2 kawin dulu, muka suami tidaklah selebar itu dan mula isteri pulak tidak sekecik tirus macam gambo atas tu. Tapi kini sebaliknya berlaku 😌 perubahan yang normal kan. Dari dulu lagi kami sering berdua dan akan berdua selagi tidak ada yang ke tiga kehkehkeh. Dah itu saja nak update untuk hari ni 😍 

1 comment:

IQ = Izyan Balqis said...

IQ bidang construction, kena tanya dekat les copaque ke..kot2 nak cari intern