Friday, July 14, 2017

20th Syawal - L size pleaseee

Assalammualaikum semua...

Body figure is not a big issue for me but hence, it will be a huge mistake statement for others. YES, it is. Kita ni rambut pun ada macam2 kaler, tak semua orang sama perasaan kan. Macam saya, tak sendap pun kalau orang still kata saya GEMUK coz i know am still fit for it (dalam hati > siap ko ye, mengata aku gemuk 👊). Normally orang akan kata saya terlalu kurus sebab saya suka pakai pakaian yang longgar or senang cerita oversize. Dekat rumah saya pakai t-shirt yang bersize M-L je, sedangkan if S size pun still besar....just imagine bila saya pakai t-shirt suami 😁

Always fall in ❤ with this brand, UniQlo...especially on their pants. Love their leggings pants, have few color too for the same type. Tetap memilih size L untuk seluar jenis ini, selesa sungguh and tak perlu risau kalau termakan banyak masa pakai seluar ni...stretchable katanya, perut tak boncit 😆 

Terkecik pulak gambo ni, this little chicky boy in UniQlo outfit too  

2 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hainom OKje said...

Hihi....hakak pulak tak pernah org kata kurus Ann...selalunya kata berlawanan, ada kata pregnant ye...aduh! Tapi tak sentap pun. Steady jer haha...
Penat ternak lemak tau!