Thursday, July 20, 2017

26th Syawal - Bila hati susah

Assalammualaikum semua...

Little gloomy dalam hidup saya seminggu dua ni, banyak masalah dalam dunia ni kan...ada masa kita mampu atasi tapi ada masanya sangat berat untuk dilalui. We just put aside, happy as always sudah. Not just put aside without any solution, problem still have to solve kan. 

Doa, dan terus berdoa mintak petunjuk dari Allah swt. Usaha selagi ada daya, itu je cara. Selebihnya yakin, tawakal...inshaAllah. YE, ini saja untuk saya lebih tenang 😢
  
By the way, this little chicky monkey ni pun sentiasa memberi ketenangan hati. Layan her like u never have any problem in life, kenapa la budak2 ni sentiasa menjadi ketenangan jiwa ek. Mau hakak nak beranak lepas ni 😤 

Happy belated birthday to my sister, tomorrow pulak birthday abang ipar. Both in same month of birth, happy couple till jannah 😍 

2 comments:

Warisan Petani said...

Hidup kena happy.
jangan fikirkan masalah berat2
semoga dipermudahkan.

hainom OKje said...

Hidup tanpa masalah macam tak thrill Ann... eceh!
Banyakkan berdoa ye Ann...insyaallah Allah akan bantu kita. Budak kecik tak de dosa Ann...sebab tulah agaknya Allah bagi ketenangan bila kita berada dgn mereka