Monday, August 21, 2017

Minggu ni ada Bonanza

Assalammualaikum semua...

Ingat daku lagi dalam entry ni, maklumlah daku dah lama sangat menyepi. Tenggelam lama dah tu timbulnya sekejab je. Not so called blogger tegar, jangan berangan jugak nak mimpi update entry hari2. Sendu...memang sendu selalu tapi layan kan aje kalau ada tu ☺ 

Yesterday ada run event tapi bukan yang 👆la, ini event tah bila tahun pun tak ingat lagi. Cerita run event semalam akan update dalam entry shortly ya, jangan risau hakak tak dapat juara pun...hat corot2 je ✌

Ni ha yang sebenarnya nak cerita. Hai orang2 bandar kampung kota desa semua rakyat jelata kekdahnya...minggu ni ada bonanza dekat Sushi King. Start from today 21st August till 24th August, it's time to susun piring setinggi yang boleh. Kalau saya ni, bukan tinggi mana piring yang dikisahkan tapi berapa ekor ikan salmon yang mampu dihabiskan...oh haiiiiii sedapnya salmon mentah kaler pink tu kan 😋 

Apa lagi sushi lover, moh beratur start from today or bila2 dan dengan waktu uolsss. Nak beratur hari2 pun takda salahnya...takdenya staff Sushi King tu nak halau. Ini bukan iklan berbayar ye, cuma nak share info je. Ada contest sekali, itu rajin2 la check website Sushi-King. 

8 comments:

Anis Azalea said...

Yums

Azura Aziz said...

ohh patut la ramai upload makan sushi king. nasib bukan peminat sushi ;)

farhanna jafri said...

nak pergi sushi king tapi minggu ni busy sikit

Liyana said...

xtau la suka ke tak sushi sebab tak pernah rasa, hehe
kampung.com sangat ni hehehehe

blasahje said...

pernah makan tapi stakat tu je la...haha...

Zaleha Abdul Salam said...

suka gak sushi tapi xla makan beria sangat. sesekali suka makan yang ada sotong tu

Jemput baca 7 jenis makanan kecutkan cyst yang baik diamalkan oleh pesakit cyst

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sometimes.. rindu juga Sushi King tapi apakan daya..yg kurindu hanya bayangnya, hendak digapai tgn tak sampai.. Aussie takde Sushi King. Sobzz..

Nazlee Ismail said...

Alahai siannya la kat PCL ni sushi dari sushi king belum sempat nak merasa lagi..