Monday, October 9, 2017

Artisan Roast Coffee TTDI

Assalammualaikum semua...

How uolsss spending time on the weekend? Spending precious time with family or hanging out with friends or lepaking at bed from day and night? 

Last 2 weeks, saya spending time dating on Saturday with suami. Sebelah petang ukur jalan di Jalan TAR mencari kain untuk wedding anak saudara SOON (event dah berlangsung semalam). Tak la ukur jalan sangat pun, setakat pegi Gulatis je dan lepas tu pegi minum cendol dekat pasar malam DBKL saja. After that only we go to TTDI for coffee time (this is MUST). Tempat dah lama tak pegi sebab sentiasa fullhouse, even masa kami sampai pun fullhouse jugak tapi ada la satu tempat kosong yang desperately kami ambik je. Desperate nya sebab ada 4 minah saleh sebelah meja kami siap duduk bersila atas kerusi sambil bukak kasut and u just imagine BAU KAKI depa macam mana, !@@#$$%%%^
  
Kek2 dekat sini is so awesome, almost semua kek saya dah rasa. 

Cappuccino RM10

Black and white painting wall tu memang menarik perhatian, not too crowded and colorful.    

Carrot Cake

 Caffe Mocha RM12

Cuma perkara yang saya paling tak suka kalau nak minum kopi dekat sini, mencari parking. Kalau tak tawaf 7 kali memang tak dapatlah parking, sometimes tak dapat langsung. Yang pastinya saya mampu pusing 3 kali je, kalau tak dapat jugak parking...bye2 je la 👋

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa

dear anies said...

baru nk tanya psl parking... adehhhh tp dkt x dkt stesen mrt?

I am LZ said...

W'salam Ann Ishak,
Leceh kann kalau susah dapat parking..
I also coffee addict, mesti minum kopi kalau tidak seperti ada tak kena, hehehe..