Wednesday, October 25, 2017

Color block

Assalammualaikum semua...

Bersiaran dari negeri Johor sekarang ni, mujur saja sini tak seterik di KL. Tapi dengarnya semalam KL hujan ek, tak tau la kalau kawasan2 tertentu je ke. 

Okay lupakan perihal cuaca ni. 

Saya dengan color block boleh dikata tak boleh nak dipisahkan. Apa itu color block, ala yang pakai macam color baju seluar tudung (kalau perempuan) yang tidak senada. Sonang cerita macam yang ese pakai dekat gambo atas tu le. Selama hari ini dan mungkin sampai bila2 saya akan pakai macam ni je, takde nak rasa serabut nak matching2 color dari hujung rambut sampai hujung kaki. Dengar saya, sambar je mana dan, iron...sarung terus tanpa ada perasaan bersalah 😇

Tapi kalau saya, main pulun je nak pakai color apa. Kalau ikutkan ada etika jugak nak pakai color block ni macam mana tapi...ada aku kisah 😈

rindu pulak nak jogging dekat taman tasik ni...this weekend plan nampaknya 😉

5 comments:

Azhafizah Md Nor said...

menyerlah pakai color block ni kan..hihi

Abam Kie said...

meme lawa cik ann pakai baju warna garang mcm ni.

Aiezza Sue said...

dan2 jadi muda 10tahun, umur2 kita ni memang kena main kaler2 gini, kalau taknak kena panggil auntie.. :)

hainom OKje said...

Hihi....cantik jugak Anne. Mmg trend sekarangkan kaler block ni. Vouge gitu!

Jari Manis said...

Ekeekek..lawa jek warna camtu