Friday, December 10, 2010

Penangan BARUA

Tak baik nak barua kan orang ni, cubalah jaga sikit mulut tu. nak aku cilikan ker mulut ko tu. tak semua orang boleh ko barua kan tau. macamlah ko tu elok sangat, dah sama adik beradik barua jugak. aku memang tak suka cakap dengan orang yang tak tau etika berbahasa ni. macam bagus2 sangat, nak cakap orang macam tu. pegi dekat cermin, cuba tengok muka ko tu...elok sangatttttttttt ker. ko hidup pun bergantung dengan orang, nak berlagak bagus konon, sudahhhhhhhhhhh lah

Panas hati aku dengan mamat bodohhhhhhh banganggggg ni. cakap bagai meletup letuppppp tapi lebih pandai cakap jer. takpelah hari ni hari ko, besok akan aku balas jugak. lagi satu aku nak bagi tau ko...jangan ko tengok orang sporting, so ko boleh nak membaruakan orang dengan secukupppp sesedapppppppp rasa tekak ko jer....INGATTTTTT tu.

my coffee latte, penenang hati yang tengah panas

sampai terkeluar mata biru ku

adoiiii kenapalah mahal sangat mas kawin negeri sembilan ni...huhuhuhu (tu kata shrek)
nak buat macam mana, kawin dengan janda pun mahal jugak babe mas kawin nya

tengah gigih melengkapkan borang kebenaran kawin sebelum submit to tok kadi (juru nikah)

one and only my fav, ice cream toast

muka selepas tengah malam...mata penat badan penat selepas majlis kawin mimie

No comments:

9 To 5 Half Marathon Run 2019

Assalammualaikum semua... Event ke 3 akhir untuk tahun ini dan 1st time join. Saya memang suka join event yang tidak pernah masuk ...