Tuesday, September 5, 2017

Selamat Hari berkorban

Assalammualaikum semua...

Apa kabor weh...macam mana sambutan hari raya uolsss. Pada yang buat ibadah korban tu mesti best kan, hari2 makan daging. Rasa nak putar balik waktu ke minggu lepas, seronok lak hai keje 3 hari je lepas tu cuti terus menerus 5 hari (+ cuti free). Hari ni macam mamai2 nak pegi keje, mujur tak terus niat nak MC ke EL ke ✌ 
  
Alhamdulillah tahun ini saya dengan suami menunaikan korban lagi. Nantilah kalau senang2 cerita korban menyusul. Korban diri sendiri je lagi yang tak terlunas sepenuhnya, banyak lopak2 dalam diri perlu di tampal tapi itulah shaiton nirojim ni kuat sangat...payah hakak nak muhasabah diri sendiri 🙇

#siscubalagikuat

Salah satu menu hari raya korban kelmarin, teaser je ni...ko caya ke jemah menu raya hakak cuma sejenis jo 💨 Nanti2 jugak hakak cerita menu hari raya korban. Hari ni macam tak IN punya mood mahkota dewa hakak 👋

4 comments:

Anis Azalea said...

Sian ko kena keja...tapi sian aku sakit perut sejak makan cili pedas. Haha padan muka sendiri..😅😅😅

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Eid Mubarak Ann.

Warisan Petani said...

Salam iadiladha

Wa said...

Alhamdulillah..dah selesai ibadah korban...

Italiannies Pasta Pizza & Vino

Assalammualaikum semua... Salam Ramadhan ke 16 hari ini. Begitu pantas masa berlalu, sekarang kita dah berada di pertengahan Ramadhan...