Sunday, November 12, 2017

Weekend

Assalammualaikum semua...

How's weekend, tinggal beberapa jam lagi dah nak masuk new week semula. That goes round and round till cukup tahun, NO CHANGE 😅Weekend ni saya habiskan masa sungguh2 dengan tido makan tido semula. Malam baru keluar cari makan dan mendobi kain baju stock seminggu outstation. Alhamdulillah next week saya akan berada di office KL sahaja 😉 

tempat wajib lawat setiap weekend, YES only weekend 

Walaupun hari biasa boleh je nak datang minum pun kan tapi saya tetap prefer untuk lepak minum kopi di sini setiap weekend dengan suami. Entah tak tau apa nak update, sampai sini dulu la ye 😊

5 comments:

LYAfrina said...

Cepat kan masa berjalan sekarang

Azian Elias said...

kejap je masa berlalu lah.. kejap je dah tua.. kejap je anak dah besar.. pantas berlalu.

Jari Manis said...

Kat mana tu

Nina Mads said...

betul lah kejap masa berjalan skrg esok dh weekend hurm

dear anies said...

aritu br je sambut thn baru tup2 esok dah disember

Italiannies Pasta Pizza & Vino

Assalammualaikum semua... Salam Ramadhan ke 16 hari ini. Begitu pantas masa berlalu, sekarang kita dah berada di pertengahan Ramadhan...