Tuesday, September 21, 2021

Nasi Dulang Daun Pisang Bangi/Kajang/Sg Ramal Dalam

Assalammualaikum semua...

Teringin nak mencuba makan makanan di sini yang kununnya viral satu ketika dulu. Balik dari KLIA, searah nak balik KL...apa salahnya lencong sikit, singgah nak merasa.

Sampai kedai ni seawal 11am, flight pagi dari Johor. Belum ada ramai pelanggan lagi, termasuk kami baru ada 2 meja saja. Seronok la, parking kosong, kedai pun kosong lagi. Terus pegi order makanan & minuman di kaunter dan terus bayar sekali...fastfood concept. Sebelum tu pastikan no meja sebelum order. Yang paling best, makanan minuman dapat cepat...less 15 mins nombor giliran dah UP. Ambik makanan dan cekek, jangan tunggu lagi 😁
  

set dulang bawal

nasi ganja ayam

Okay la makanan dekat sini, cukup serba serbinya. Takde sangat nak dicarutkan, comparison tu memang ada tapi rezeki business masing masing kena jaga. Alhamdulillah...

7 comments:

Warisan Petani said...

Alas daun pisang tu yang spesel

Syaz Rahim said...

ok la macam tu kan, perut kenyang hati pun senang :D

Azhafizah MN said...

Aduhaiii terliur nya tengok malam malam ni. Menduga betul. Sedap nasi ganja dan set dulang bawal tu.

Etuza said...

https://madey09.blogspot.com/2021/09/p-produk-halal-sijil-logo-yang-original.html

klik manalah tahu ..berjaya kan..
Hidangan lazat nasi dulang

zana-norzana said...

Terliur dibuatnya....

Nina Mads said...

Semuanya nampak sedap tambah2 ikan bawal tu. Kalau cepat tak la lama menunggu

Suria Amanda said...

alamak...sedapnyaaaa....