Saturday, August 14, 2010

Light menu for berbuka

Aku rasa buntu nak berbuka ape ari nih. Nak balik umah plak, dah tak sempat sampai sebelum berbuka. Hupdate kengkawan dalam FB plak, makkk aiiii memberansangkan dgn menu pelbagai. Adoiii nak makan ape ek...yg penting skali, mane yang paling senang nak pegi/sempat berbuka ni?!!

Dari office ke tempat makan yang senang utk pegi, mane lagi klu tak KL Central. Akhirnya menapak jugaklah aku ke sana. Kata dah tak sempat lagi kan, ku redah jua lah.


Pilihan utama aku, biaselah mane lagi klu tak dkt Swiss Oven. Dkt sini aku rasa service yang paling cepat, tak taulah bila turn korang yang dtg, lambat plak. Perut plak dah sebu agaknya, so makan ala kadar jer. Aku makan chicken pie and my gf makan egg sandwich. Klu mcm ni menu yang selalu aku ambik masa berbuka, mau kerempeng nih...

1 comment:

Eri-chan said...

mana sempatla nak buka..sian ko nok...