Thursday, September 16, 2010

Pertemuan BFF - episod 5

Desert time...aiskrim jagung ikut permintaan Eri Chan. Baju kuning, aiskrim pun nak kuning jugak...jgn otak kuning sudahlah yer. Lagi satu kuning tu plak, ubi kayu kegemaran Seren...2 kali order, sah sedap tuh.

Inilah dia Seren, orang yang suka nau makan ubi kayu tuh...tak share dengan sapa2 pun, dia bedal sorang jer.



Bill we olsss untuk makan2 malam tuh

Dapat buat VIP Card skali tapi tak boleh guna plak coz baru jer jadi ahli, next time datang baru dapat special discount. Ehhh sapa yang simpan card ni ye...?! Aku nak makan dkt kedai ni lagi lah...nak bawak shrek plak kali ni, sian dia tak cuba lagi. Bising2 dekat telinga ni ajak makan dkt sini plak.

2 comments:

Eri-chan said...

reen yg simpan la...

Ann Ishak said...

roger...aku nak call reen nnt
ade keinginan nak pegi lagi skali nihhh