Monday, September 20, 2010

Tembok bodoh

Xcited sangat kot nak pegi makan dkt TTDI...sampai kereta aku cium tiang dekat parking dayabumi. Nasib baik tak kuat sangat tapi mampu buat lampu belakang tu retak sompek sudah. Bumper takda apa2 cuma calar jer, tu boleh ilang bila polish nnt. 1st time aku bawak kereta boleh langgar tiang belakang, tulah naik keta tak baca bismillah nih...tu kata shrek dekat aku lah. Bila pikir2 balik, betullah katanya...aku main naik jer.

Takut jugak mula2 nak bagi tau shrek, tapi ku gagahkan jugaklah kan. So far dia takkan marah, tapi aku jer rasa takut...kata dah buat salah. Nasib baik jugak dia tak marah dengan alasan;

"Dah kena nak buat macam mane...!!"

Tapi aku bengkek dgn tiang tuh...dah lah kawasan parking kecik jer, bila dah ada tiang tu lagilah tambah kecik. Bila aku tengok balik tiang tuh, ada macam2 color dkt situ, ni mesti banyak kete dah cium tiang tuh. Yang pasti keta aku yang akhir kene...hampasssss


3 comments:

Eri-chan said...

sib keta kaler putih..kalau aku, tiang parking pun aku dah langgar siap ade kaler kuning lekat..ish ish ish

Ann Ishak said...

disebabkan tiang tu warna putih jugaklah, yang aku tak perasan ade bonggol plak dekat depan tu

Mimy Hamid said...

kes sama la kete...lampu belakang gakkk