Friday, October 15, 2010

Looking for bunga bertelur

Dah sampai masanya untuk mencari bunga telur, ikutkan hati malas lagi nak pegi cari tapi pikir2 balik emmm carilah. at least boleh survey yang mana lebih santik dan yang paling penting berbaloi2 dengan harganya. murah tu dari segi harga sahaja tapi quality biarlah boleh diterima akal yer.bakul2 untuk bekas hantaran dari dawai, kayu dan rotan

Tempat pertama untuk memulakan sesi survey kita mulakan di Nilai 3 dulu. ater dah balik seremban selalu singgah sebentar di nilai 3. sesat2 jugak der, wa bukannya biasa sangat dengan pelbagai nilai ni. nasib baik signboard nilai 3 tu gedabak besau dekat tepi jalan, kalau tak sesat sampai bangi pulak nanti.

red reset, ni pun nak kena cari jugak

Banyak gilozzz barang2 perkahwinan dekat sini sampai sendad kepala otak nak buat pilihan, sana santik sini cantik. kepada yang memang kaki gubahan ni wahhhh memang banyak barang2 gubahan dekat sini. tapi pada aku yang bukan tangan gubah mengubah ni adap jerlah benda2 tu semua, haram satu pun aku tak sentuh. tu pasal aku rela beli siap pakai jer, cuma kena sediakan kupangnya lebeh laaaa.


antara bunga bertelur yang santik


penat sudah merayau dekat nilai 3 ni, kepala pun dah mula sakit

mai lah balik kl...tak larat. tapi naper ko macam pelik jer shrek!!!

2 comments:

Mimy Hamid said...

hamboi dah tgk bunga telur hehehe..akak nak apa2 tak mau sponsor...

Ann Ishak said...

nak sponsor ker...terima kasih mie
tak sempat lagi nak pikir buat masa ni, nntlah yer