Tuesday, December 14, 2010

Sebalik tabir sebelum majlis bermula

Aku with BFF antara orang2 pangkal yang awal sampai untuk menyempurnakan apa2 yang terkurang dalam dewan sebelum majlis bermula. kerusi meja pelamin semuanya dah susun pasang sejak dari malamnya lagi. malamnya memang kita2 semua ni tido sebilik dengan pengantin perempuan, pengantin lelaki balik tido rumah sendiri dulu yer....sabar sabarrrrrr. majlis bersanding belum selesai, tak boleh bersama lagi muahahahaha. besoknya seawal 7 pagi semua cabut pegi mandi dekat rumah reen pulak. masa tinggalkan rumah pengantin, pengantin tido lagi, takpelah pengantin penat tu...belah malamnya tido punyalah maha lewat. we ols tinggalkan pesanan jer dekat suzi kawan si pengantin.


kerja2 tagging bermula...kena susun atur tempat duduk, takut belah lelaki nanti takde meja pulak




susun atur kek pengantin pulak

our QSQC tengah buat checking dari bawah...okay ker bossss hihihih

kek dah susun

pelamin pun dah ready

3 comments:

Mimy Hamid said...

mekasih bff ku semua..tak de korang tak tau la nk cakap camner...aku dah macam org hapa dah hari tu...stress giler...pssst tunggu kad merah ni...alalala

Eri-chan said...

hehe..gambar candid terbaekla

Ann Ishak said...

mimy - tak dan dannnnn nak jumpa nihhhh

anis - candid membawa makna tersendiri lalalala