Thursday, March 3, 2011

Langkawi Day 2 : Dinner

Penat berjalan seharian, balik motel rehat sekejab, mandi siap2 nak pegi dinner and shopping ehhhh shopping and dinner. tapi aku pegi dinner dulu, lapo gilozzzzzz perut. last makan waktu lunch je, tu pun laksa semata.

Kali ni kami dinner dekat kedai yang berhampiran dengan station petronas dari Pantai Cenang nak ke Pekan Kuah. tempat tu memang menjadi fav kami selama 2 tahun berturut2 tak penah miss lah. kedai makan goreng2 biasa je tapi memang sedap...cubalah.

nasi goreng ayam...ayam memang terBAIK

limau suam for me

nescafe tarik for laki ku

Lepas makan baru kita pegi SHOPPINGGGGGG pulak. memang itinerary sepanjang berada di Langkawi ni agenda untuk shopping kita tolak sebelah malam sahaja. barulah tenang sikit nak shopping, walaupun orang tetap ramai dekat HIG tu tapi taklah panas berdengtung terik ye. sebelah siang pulak kami belasah jenjalan sesaja, taklah kelang kabut nak jalan dengan shopping2nya. apa yang di shop2 kan...wait ya. tapi memang habislah dekat2 rm500 jugak untuk malam pertama shopping huhuhuhuhuh.

3 comments:

Eri-chan said...

shopping utk kegunaan takpe..jgn hiasan je dah sampai RM500..

Ann Ishak said...

mestilah untuk kegunaan...dah ada jugak untuk simpanan sikit2

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/