Wednesday, March 2, 2011

Langkawi Day 2 : Side Seeing at Awana Porto Malai

Tamat sudah ceritera Oriental Village. jumpa lagilah kita kalau takde aral melintang, ujung tahun ni lagi. gila laki bini ni suka bercuti di tempat yang sama for a few year berturut2. hope tahun depan tukar tempat lain pulak.

Pintu gerbang

Banyak jugak pakej2 pelancongan yang menawarkan penginapan di hotel2 yang menarik cantik tertarik dekat Langkawi ni. mak tinggal motel je nyahhhhh. bukan tak mampu tapi mak nak spend untuk benda lain je muahahaha. salah satu hotel yang menarik dekat Langkawi ni - Awana Porto Malai. macam2 pakej jugak di sediakan di hotel ni termasuklah honeymood pakej pada pasangan2 pengantin baru macam ai ni kui kui kuiiii

belum nak balik lagi...ada lagi 3 hari

Pemandangan dekat sekitar hotel ni pun cantik2 jugak weh... walaupun takda pantai, semuanya dah di tambak tapi tetap mengekalkan kecantikan pemandangan yang lain2 juga.

deretan rumah di lerengan bukit

Saja jalan2 dekat sini je. nak tengoklah apa2 yang menarik. tapi oh...pemandangan memang menarik. kami ni bersidai dekat parking area jelah. boleh je nak masuk dalam, ada macam pelantar kalau tak silap tapi maleh weiii nak masuk. terik bonar ni.No comments: