Monday, April 18, 2011

Terungkai sudah 017-212

Sedap2 tido di petang2 hari semalam di kala cuaca very the nyaman terasa ko... memang main golek2 je laki bini dekat rumah. bila petang tersedar, lapo pulak perut rasanya. petang2 macam tu memang nikmatlah bila pekena teh o panas, ada roti pulak tu...terus toast saja.

Dah perasan ada miss call dekat hphone tapi memang tak kenallah no sapa tu. peliknya Faizal pun dapat miss call dari no yang sama jugak dan dah call lagi check. receiver bagi tau "wrong number" dengar suara perempuan.

Aku pun rasa tak sedap hati, maklumlah banyak sangat perkara yang tak terduga berlaku atas aku ni...teruslah call no tu. takut ada kecemasan ker apa kan. receiver bagi tau "wrong number" jugak tapi kali ni suara lelaki.

Aku dengan Faizal dah rasa pelik nih...takkan ...dalam botol kot yang answer kan, tak larat mak nyahhhh. usah jadikan diri anda dibelenggu MISTERI...

Terus mak laung suruh Faizal call provider kami ni untuk check number tapi susah sikit sebab number tu dari provider yang lain...jawapan agak menghampakan tapi takpelah mak abaikan je.

Tapi hari ni terjawab jugak teka teki tu...mak dengan laki mak berjaya dihangitkan huhuhu, oleh sapa!!! adalahhhhh

3 comments:

Eri-chan said...

wei krew hangit Fafau dgn FBI ke weh

Ann Ishak said...

kwang kwang kwang...adalah

Mimy Hamid said...

wakakaka...sori salah number...opsssss