Monday, May 30, 2011

Dunkin Donuts on the way back kampung

Tak kisahlah ke mana sahaja kalau dah tak sempat nak makan tu di sebabkan dah memang lambat atau malas nak berhenti makan bagai masa dalam perjalanan, so inilah cara laki bini ni menyantap. sekarang ni pulak dah ada pandu lalu Dunkin Donuts, haruslah kepala ni terbayang donut, sandwish yang sedap2 tu + benda wajib beli kalau kami travel ke mana2, ice coffee. memang terbaiklah untuk sarapan pagi, lunch or dinner. croissant chicken mayo adalah my fav + ice coffee latte and Faizal pulak croissant tuna mayo + ice coffee. donut tu tak berapa IN sangat dekat tekak tegar ni.



Memang gilozzz lapo dedua ni, singgah je dekat tempat rehat terus belasah makan sandwish. kami ni dalam perjalanan nak balik kampung Faizal nun dekat Bota, ater lama beno tak balik. tapau je senang, bila lapo terus ngap makan, tak payah nak singgah2 RnR ni, malas wehhhh kemain ramai orang tu. dulu aku ingatkan highway ke selatan je selalu penuh dengan kereta lori, tapi skang ni highway utara pun sama jugak.


Beli make up kemainlah banyak wehhhhhh tapi napa pucat lesi je mung ni?



Okay dah masuk jalan kampung mertua ku...harus nampak sawah padi. kisahnya sampai sekarang ni aku masih tak boleh hafal lagi jalan nak balik kampung si Faizal ni. memang dia je yang kena drive, nanti aku drive dia bantai tido. tak boleh jadi co pilot dia nih.

2 comments:

Eri-chan said...

hahaha drive elok2..pas makan banyak2 tu..

Ann Ishak said...

tak banyaklah...light2 jewww