Saturday, June 11, 2011

Santai Cafe

Santai Cafe Bandar Tun Razak, berdepan dengan Tasik Permaisuri dan menghadap SM Sains Selangor. minuman memang sedap especially Sirap Bandung Special.

Kami laki bini datang untuk berbuka puasa bulan Rejab dekat sini. tekak orang puasa ni lain sikit, tetiba je rasa macam nak makan steak pulak. jadi untuk meraikan kemenangan dapat berpuasa tu, apa salahnya berbuka dengan makanan yang enak2 kan.

Tempat ni memang santai dan sesuailah dengan nama cafenya Santai Cafe. ada macam2 jenis makanan dengan sini macam local food, thai food, western food, ikan bakar pun ada. tempat memang sesuai untuk melepak santai dengan kawan2 dan ahli keluarga.

4 comments:

Eri-chan said...

boleh la lepak dgn kawan2 ko ni..hehe

Ann Ishak said...

mau mau mauuuuu

InaAchik said...

aku pernah mkn dulu kat sini...
bandung dia sedap!

Ann Ishak said...

ina - kan kan kannnnn