Friday, July 22, 2011

Dinner with BFF @ Istana Bambu - Gedik santai

Dekat pintu masuk Istana Bambu ni memanglah happening sesangat dengan lampu ala malap + terang sikit tuh.

haruslah berdua

pasangan sama2 membesar...taklah jadi juara hihihihi, comei dowhhhh

Tahap kebersihan restaurant ni, aku rasa no 1 la. memang bersih persekitarannya sampai toilet pun bersih jugak. seleralah kalau nak masuk pun kan. taklah biru hitam muka nak menahan melepaskan hajat.

ko abaikan yang ter interframe tuh ye

Sesapa yang meminati Dafi, bolehlah datang berbuka puasa di sini sebab Dafi adalah duta bagi restaurant ni dan akan berada dan berbuka puasa bersama2 dengan peminatnya selama 8 hari di Istana Bambu.

Surau juga disediakan di sini, so tak susahlah untuk kita datang makan sebelum/antara waktu solat. surau pun bambu mari...ko mampu!!! wifi pun ada kalau tak salahlah tapi dengarnya laju lagi siput berlari.

Macam biasa activity WAJIB...abis makan harus posing ala model of the year hokay...ko mampu!!!

para pasangan memasing

Ha dekat restaurant ni pun ada sawah padi ko, ala2 bendang gitu...tapi masa aku datang tu nampaknya padi macam baru tanam. ada tali air comel lagi & kolam ikan pun ada, penuh ikan koi dalam tuh.

aku tak pasti apa masalah yang 2 tengah tuh...gambo atas dengan gambo ni, sepesen je aku tengok

Boleh pulak laki aku kata berkata2 masa on d way balik rumah tu...'u cubalah buat tomyam cam dekat Istana Bambu tuh'.....sesuaiiiiii ker??!!!

4 comments:

Mimy Hamid said...

diakui tempat cantik..kita bayar mahal tempat yang lawa..heheh..

Ann Ishak said...

bayaran lebih pegi ke deko je semata

Eri-chan said...

maintenance tinggi tempat ni. tapi mmg sedap tomyam dia....aku tak terhirup pedas laaa

Ann Ishak said...

aku pun tak mampu weh...selalunya mau jugak sampai 2 3 mangkuk menghirup