Wednesday, August 24, 2011

TGV Complementary Pass - Nuffnang bagi

Dapat email from Nuffnang (email dah dapat on birthday date jugak), rupanya dapat 4 tiket wayang free sempana birthday gift ari tu. best jugak ni, boleh belasah tengok wayang sesaja, tapi tulah sekarang ni bulan Ramadhan. tak penah di buat aku tengok wayang sepanjang bulan Ramadhan ni, tapi rugi pulak kalau tak guna. haruslah perabih semua tiket ni on this weekend sebab this ticket valid till 31 August 2011 only. jadinya ujung minggu ku terisi dengan menonton wayang sahaja.

2 comments:

Eri-chan said...

hari raya mlm2 tu bosan boleh tgk gak kan..seremban parade ada TGV kan

Ann Ishak said...

aku ni hari raya hanya ada mood beraya je...wayang tu susah sikit, baiklah perabih sebelum raya je hihihi