Monday, February 6, 2012

Membungkus makanan @ Warong Anda Central Market

Siapa biasa makan dekat Central Market especially makan dekat rooftop nya. kalau biasa mesti korang biasa atau tahu gerai Warong Anda. inilah gerai yang femes pun dekat rooftop tu, gerai ni dah lama dekat situ since dari rooftop tu belum renovate lagi. ingat lagi masa zaman aku berulang kerja S'ban-KL, boleh dikatakan setiap petang mesti aku pegi makan dekat sana terutama waktu bulan puasa. sehingga kini gerai ni tetap menjadi pujaan hatiku, almost every week pegi makan dekat sini tapi mesti kena tunggu hujan atau cuaca suram2 gitu, sebabnya kalau pegi waktu panas alahiiiiiiiiiiii macam berada di dalam oven ko.........basah ketiak weh. makanan pulak memang gerenti sedap, tak kedekut cukup segala rencahnya dan harga memang murah. kalau makan nasi putih dengan lauk2 yang disediakan cuma kena bayar RM5-RM5.50 je tapi kalau ambik satu jenis lauklah ye. sepinggan lauk memang boleh share sampai 3 orang, sangat banyak okay.

ni sayur campur aku masak sendiri, ni je pun aku masak sendiri...yang lain tu bungkus saja

telur bistik

sup tulang dan ini adalah hidangan dinner aku untuk malam nanti

5 comments:

Cik Sibuk said...

lama giler tak gi CM..last pegi tahun 2001 kot..

dah camne rupa la CM tu sekarang..

ummi_khalish said...

aslmkm Ann..tq buat n3 ni....hihi..tringt masa zmn bujang..ats cm tulh tmpt mkn..mmg trbaek....walaupun pns.....(rindunyer nk mkn kt situ)

KhaiRin : anies said...

ann, da lama x g CM

Eri-chan said...

bertahun dah tak makan kat sana..

Ann Ishak said...

ramai jugak yang suka makan dekat atas CM tu ek...