Wednesday, January 16, 2013

Tribute to The Beatles - Mark Fitz-Gerald

Liverpool Liverpool Liverpool...oh back the memory again with the one of my fav music groups, The Beatles. 

A month before the date itself, saya dah beli this thicket for two at Malaysian Philharmonic theater in KLCC. hah memang dah lama peram entry ni, dari March 2012 lagi. the conductors, Mark Fitz-Gerald is one of the Beatles fun...really made the magical evening for us.
  
belakang saya tu minah cina, bukan minah saleh ye
 
 tersangat puas hati dengan persembahan ni

 good job Mark Fitz-Gerald 

 kalau ada, mau pegi lagi

the one yang paling happy sekali, ha mamat ni...tinggal tak dapat naik stage je

2 comments:

azieazah said...

Peminat setia Beatles ya?
Wahhh Kak Azie pun surrender nih...

Ann Ishak said...

kenapa ye hihihi

Sambal Tempoyak Pucuk Kayu

Assalammualaikum semua... Seronok la hari ini saya bersiaran di KUALA LUMPUR. Balik sekejab on biz trip, dapatlah spend time weekend de...