Monday, April 22, 2013

Diary of a Wimpy Kid - The Ugly Truth

Ramai je yang tegur, "apa baca buku budak2 ni?". tapi saya masih suka membacanya, best kot kelakar lagi. boleh release tension bila baca buku ni. benarlah kata orang, kalau dah suka tu memang tak boleh buat apa, baca berkali2 pun sanggup. saya ada koleksi 7 buah buku Diary of a Wimpy Kid ni.
Diary of a Wimpy Kid - The Ugly Truth
by Jeff Kinney
Harga: RM29.90
217++ muka surat

Grey Heffley has always been in a hurry to grow up. But is getting older really all it's cracked up to be?

Suddenly Greg is dealing with the pressures of boy-girl parties, increased responsibilities and even the awkward changes that come with getting older. And after a big fight with his best friend Rowley, it looks like Greg is going to have to face the "ugly truth" all by himself...

bacaan yang mempunyai gambar macam ni memang sangat saya suka...
 

Terlalu membaca sangat on last weekend sampai tak layan sorang ni, siannn...buat muka boring je. okay hari ni kita main sama2 ye bolat gemuks

4 comments:

Mimy Hamid said...

macam buku dira :))

Alycia said...

tq sudi singah kt blog Alycia ;)

Kesuma Angsana said...

bagus buku ini yer

cikgu siti hazreen said...

belum pernah baca lagi~~