Monday, September 5, 2016

Penat

Hari ni baru terasa penat, penat sangat tu tidak tapi penat la. Selalunya weekend adalah hari untuk recharge tapi last weekend tak sempat recharge ko.

Hakak penat menjaga suami demam, bukan demam biasa tapi demam campak (chicken pox). Biasalah orang tua kalau mengegek sakit sana sakit sini macam mana kan. Nak di marah, berdosa hihihi. Apa boleh buatlah, layankan aje selagi mampu.

hakak belanja selpie sebijik...bukan senang nak dapat pun kan :p

5 comments:

anis abdullah said...

Layankan ajelag laki tu. Masa laki aku kena aku plak tengah pantang beranak. Haha. Masing2 jaga diri sendirila..

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat suami akk ya..

wahh.. comel lote je akk..

hainom OKje said...

moga cepat sembuhlah ye suami tu. Betul tu lelaki kalau demam mmg manja sangat...Rasa nak cubit je hihi

Nour Adieb said...

sy kena masa form 3, dekat nak PMR. sampai skrg bekas x hilang sbb sy p kopek2. ahahahahaha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)