Wednesday, October 26, 2016

Anisa's Birthday

Semalam birthday anak saudara saya yang paling kecik sekali...yang last setakat inilah, tak taulah pulak kalau ada lagi lepas ni. Mungkin anak saya ke, mana tau kan. Request dengan ibunya nak tiup lilin dekat tempat mengaji, nak makan kek dengan ustazah katanya. Ibunya gigih menurut kemahuan si anak, maklumlah birthday girl.

Ini adalah anak ke 4 abang saya. 

Acara tiup lilin selepas semua kawan2 habis mengaji. Percayalah kek sebesar itu boleh habis semuanya di makan oleh anak2. Makpaknya dengan ustazah dapat sepotong saja, tak mengapa...janji habis dimakan. 

Semoga Anisa membesar menjadi anak yang solehah dan pintar. 

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt ulgthun syg...

Anis Azalea said...

Takde picca makan kek..

Adam said...

Comel.macam ibu dia.

From:
https://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Kakzakie Purvit said...

Happy birthday dear!

Itulah bagusnya bila sambut dgn anak-anak. Mereka suka makan kek Ann
Tak membazir sekali lalu habis - senang.

Husna Rahman said...

sanah helwah!!
Moga menjadi anak solehah pemimpin ibuayah ke syurga Insyaallah =)

besar sungguh kek tu...mmg tak tipula...hehe

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. selamat hari lahir dan moga di dalam perlindungan dan pemeliharaan Allah...

hainom OKje said...

Aminnnn....moga makbul doa awak AN....
Hepy Bezday Anisa....Makan dengan kengkawan mmg selera. Tak hairan boleh habis kek tu