Sunday, November 13, 2016

Food testing...

Hari ini attending final food testing untuk upcoming wedding my cousin akhir bulan nanti. So far so good, hope the majlis will be perfect as plan. 

Selepas larian last night, badan ada sikit dedar. Maybe berhujan sebelum larian bermula tapi memang berdoa saja supaya hujan berhenti masa pelepasan dan alhamdulillah, hujan memang berhenti masa pelepasan acara 21km @ 830pm malam tadi. Bila tamat acara, terus je telan ubat demam yang memang sentiasa ada dalam dashboard kereta. 

Baru saja selesai masak makanan untuk bekalan esok hari sambil2 mata asyik di tv menonton Gegar Vaganza. Entah kenapa musim kali ini kemahen lagi saya follow sedangkan tak pernah langsung tengok musim2 yang sebelumnya. Faktor usia kot tapi memang hakak tak pernah perasaan diri ni muda sangat, hakak jemah sedar diri sendiri dek. 

Ok itu je nak cerita untuk kisah hari ini. Kisah besok, besok je kita cerita ye. Selamat malam sayang2 semua (tiru sikit trend mark DSV) :p

3 comments:

Sue Bee said...

Semua lagu dlam GV tu sebahagian dari kenangan lalu mengusik jiwa.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp lak tgk.

xsgka plak GV yg keluar shidi tu..huhuh

hainom OKje said...

Adoiii terliur pulak tengok daging kambing tu Ann. Sedapnya...
Hakak mmg layan pun GV tu sebabnya lagu ngan penyanyi tu semua kan lagu zaman hakak muda muda haha