Friday, March 24, 2017

Salam Jumaat

Assalammualaikum semua...

Pagi tadi bangun extra awal about 5am, selalu bangun dalam 530am. Siap2 macam biasa dan still sempat nak sediakan breakfast 🙆

Takdelah menu gembak sangat, setakat bread toast dengan teh o panas saja. Minum pulak masa hujan tengah lebat mencurah pagi tadi, kena keluar lewat sikit nampaknya. Cuti sekolah ni tak cuak sangat kalau keluar by 7am, still boleh sampai office about 730am 🙇

Alhamdulillah, hujan rahmat di pagi Jumaat. Semoga kita semua di rahmati dengan segala rahmat/nikmat/rezeki yang Allah berikan kepada kita semua. 

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Aiezza Sue said...

Ameennn.

Nora Karim said...

Alhamdulillah, teh o dengan roti bakar pun sedap sangat dah tu... :D

hainom OKje said...

Hakak bangun pukul 6 pun rasa mcm kelat kelat je mata ni Ann