Wednesday, April 12, 2017

3D durian cake

Assalammualaikum semua...

Hari ini berjalan seperti biasa, semua pun biasa2 saja...quiet and peace ✌

From March lagi dah fikirkan apa nak bagi for my boss, birthday dia on April which is memang setiap tahun saya akan bagi something to him. Biasanya kek la, nak bagi hadiah takkan nak beli murah2 kan 😸

Same as last year, looking for some cake yang base durian. Kekadang terfikir jugak, hadiah saya ke hadiah boss. Tapi who care, at the end saya jugak yang makan cake tu nanti...so ikut tekak sendiri la yang penting 😹

Taraaa...durian cake in the office. Semerbak bau durian sampai 1 floor boleh terhidu. Musang king hokey, 2 biji bergolek dalam dulang. Rupa paras memang sebijik macam durian sebenar sampai my boss tanya banyak kali, "ini betul ke kek?!!!"

Panggil staff ramai2 berkumpul, nyanyi2 lepas tu terus potong kek. Makan sepotong dua lepas tu my boss terus proceed meeting, kami anak2 buah belasah makan kek sampai habis 😺

Berminat nak order, sila tengok gambo diatas. Check sendiri ye, harga semua ada dalam link tu.  

This is how i appreciate somebody yang valuable in my life. Setiap tahun tak pernah lupa untuk celebrate as he also do the same thing to me. 

5 comments:

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

cantik mcm durian betul..salam kenal https://sweetsourleyra.blogspot.my

Nurzakiah Hanum said...

:) ye la macam durian betul

Jun Zie said...

btl2 sbijik durian !!!!

IQ = Iez Qis said...

kek viral ni! hehehe...

Aiezza Sue said...

MENARIK ni...sebijik durian yang boleh di makan termasuk duri2 dia sekali..semua part nye berasa durian ye?