Sunday, May 14, 2017

Sunday activity

Assalammualaikum semua...

Cepatnya masa berlalu, today is Sunday huhuhu. Kalaulah Sunday ni di beri masa lebih dari 24 hours kan best...dah bedah jangan nak mintak yang bukan2 😜

Masa hari ini dihabiskan dengan relax di rumah sahaja. Nak kemas rumah pun ala2, lebih kepada layan Diva di channel Astro yang lebih sambil golek2 dgn Miki the cat. 

Menu breakfast, teh susu tarik sendiri dengan choco bread toast. Saya memang jarang buat teh susu di rumah, selalu kalau teringin minum...pegi mamaks saja. Tapi pagi ni malas la nak keluar tapi dalam masa yang sama teringin, maksudnya kena buat sendiri lettew. Sekali buat kaw punya, suami terus mintak lepas ni TOLONG....buat lagi 😞 

Lepas solat Zohor, baru keluar cari makan. Suami ajak makan sushi, sian dah lama dia ajak makan sushi sebenarnya tapi asyik tak berkesempatan nak pegi. Hari ini kita penuhi permintaan dia, kang kepunan susah pulak 😡 

Sekejab saja keluar, lepas makan kami terus cabut balik ke rumah. Mujur saja Sushi King ada di area Ampang Point nun.

Balik rumah terus ngulit kucing semula. Ini namanya Oya, kucing my sister. Dia tumpang sekejab di rumah kami sebab she's on traveling sekarang ni di Singapore. Sehari dua lagi balik la tu. 

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alala baiknya Oya.

sdp sushi king tu. hehe

zoeyzauyah said...

gebunya kucinggggg😍