Monday, July 24, 2017

30th Syawal - Puasa ganti ke 6

Assalammualaikum semua...

Last raya hari ini rupanya, hampir lupa dah saya ni. Maklumlah puasa ganti pun tak lunas lagi 😅 Cuba jugak sedaya upaya untuk lunaskan sepenuhnya sebelum ni tapi banyak syaitan durjana membatalkan niat murni tu 😁

Hari ini alhamdulillah ku teruskan jua perjuangan dengan niat nak buat Isnin Khamis inshaAllah. Lebih molek kalau dapat diteruskan amalan tu ek sehingga Ramadhan tahun hadapan tapi itu angan2 saya je...hakikatnya belum tau lagi. Kekuatan dalaman tu yang penting kan, itu yang saya takde lagi (muhasabah diri).

Lunch hour tadi pegi ke Nu Sentral, nak cari sport item dekat sana. Sempat grap this healthy fruit cake dekat Food Court sana. Bolehlah for desert berbuka puasa nanti.

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

Normi Nieza said...

samalah..last day puasa ganti & enam..:)

Azura Aziz said...

Alhamdulilah, selesai jugak ehh puasa 6 Syawal ;)

hainom OKje said...

Nampak sedap pulak Ann...mcm moist gitu