Tuesday, September 19, 2017

Wrap n Tiramisu Kepci

Assalammualaikum semua...

Semalam makan dekat KFC KLIA as dinner before boading. Punya lapar, KFC pulak yang paling sedap dek selera masa tu. Order Cheezy Romano, terpengaruh dengan papan iklan 😁 Eh sedap, cuma muak sikit disebabkan cheese cair tu. Saya buat cicah je cheese tu, malas nak ambik sos cili. 

Gambo atas ni bukan kejadian malam tadi tapi dah lama. Rasanya masa mula2 KFC memperkenalkan wrap dan tiramisu as a KFC Premium Desert. 

Apa yang saya suka, erm this tiramisu semestinya. Not too sweet and ada rasa coffee jugak. 

2 comments:

Sue Bee said...

keyepci idaman ku selalu..hihii..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alamak!. Kat Aussie ni dah tak halal plak skg. Aritu halal jap kepci ni. Kena buat sendiri nampaknya ni.

Sunday, 10th Feb 2019

Assalammualaikum semua... Tidak kemana mana, hanya lepak rehat dalam bilik saja. Turun ke lobby sekitar 11am untuk bagi laluan housekee...