Saturday, October 14, 2017

Today is Saturday

Assalammualaikum semua...

Pelik pulak rasa diri bila bersiaran di hari Sabtu macam ni. Jarang dah nak on laptop hujung2 minggu tapi hari ni kena jugak sebab ada kerja yang perlu disiapkan. Dah alang2 on laptop, terus je bukak blog sama...boleh update satu entry ken ☺

Hari Sabtu macam ni saya habiskan masa di rumah sepanjang pagi tadi. Bangun lewat memang nikmat la, takde plan nak ber joging...simpan angan2 untuk besok je kalau rajin. Lama dah tak lari2 ni, rindu tu memang ada.

Lunch pun makan di luar je, masak pun dah tak berapa nak in mood, teragak nak makan nasi kukus ayam berempah dekat Pandan Indah. Lepas tu baru lepak di Starbucks Jln Ampang. Ingat siang2 hari tak ramai sangat rupanya...jemah tertipu bang 👀 punya ramai mandak2 rupanya. Once enter tak kuasa nak keluar dah, terus aje cari port yang tinggal side yang tak berapa nak best mejanya. 

Cantik cuaca hari ni, panas. Seminggu dah berdepan dengan hujan, panas + hujan panas di Johor, dah nak hujung tahun ni mulalah musim pun turut berubah. 

Malam tadi lepas touchdown KLIA terus teringat nak makan maggi goreng mamak. Bila dah lama tak makan dekat mamak, memang boleh terindu2 ek dekat kenikmatan teh tarik maggi goreng air tangan mamak ni 👅

Anyhow, happy weekend uolsss ❤❤❤

6 comments:

Warisan Petani said...

Hari sabtu makan kat kenduri kahwin aje.

Anis Azalea said...

Rindu megi goreng mak aku.

wahida said...

mmg betul pun...megi goreng mamak mmg sedap lain macam..huhu...

eynda said...

Tengok kedai mamak teringat teh ais je eynda ni hehe...

I am LZ said...

Biasa cuti hujung minggu saya breakfast dan lunch di luar..
Dinner baru masak sendiri..
Lama tak makan maggi goreng mamak.. ;-)

Azura Aziz said...

Hai Ann, salam Jumaat. sedapnya nampak Maggie goreng mamak tu ;)