Tuesday, November 21, 2017

Shawarma vs teh arab

Assalammualaikum semua....

Ape menu lunch ari ni. dapat kebab (shawarma) sedap jugak ni. Kalau dekat area office saya ni, kebab dekat Ampang Park tu sedap jugak, lagi satu dekat tepi parking area G Tower tapi sekarang ni macam dah lama pulak tak nampak 😌

Dinner planned last weekend, sebenarnya lebih pada nak minum teh arab sajo tapi takkan nak minum je kan...baik order makanan jugak. Sekarang ni suami dah mula menjaga pemakanan dia, tak jadi pemangsa lagi dah. Jangan la makan ala tak habis lepas tu mintak dia habiskan, memang dia tak layan. Sebagai langkah selamat 2 ketul orang ni dah mula order makanan yang portion kecik2 je. Kalau andai kata makanan tu portion besar, order satu and sharing is caring gitu 😁 macam gambo atas tu, semuanya share bersama.

Cuma kebab ni saja den makan sorang, takat besar ni mampu je nak makan habis ye dak. Kalau nak share macam kedek sikit la kot 😂

Cuaca petang ni dah nak mula mendung berarak gelap. Harapnya cuaca tak end up seperti gambo di atas... 😨

12 comments:

dear anies said...

kat sini dah hujan ann lebat plak tu

Normi Nieza said...

wah..sdap tu..:)

Azura Aziz said...

sedapnya kebab. lama pulak tak makan hehe..

nanti Qekra cuba compile gambar sedondon Adam dan Zhafran dr kecik smpai besar haha #gigihmama

Anis Azalea said...

Dah tak ingat kebab mana yg sedap

Azhafizah Md Nor said...

sedap nampak kebab tu. gabung kan pulak dengan teh. memang sedap lah kan

Zaleha Abdul Salam said...

sedap tu makan time sejuk-sejuk cuacanya.. nyam


Jom ambil tahu apa petua terbaik untuk merawat keputihan di kalangan wanita

mama tisya said...

lama xmkn kebab

Maria Firdz said...

Dah lama juga tak makan kebab...

Nina Mads said...

lama xsinggah sini. bw sorang2 hehe. Penang pun asal petang hujan lebat. jgn la banjir pulak. portion kalau byk baik kongsi xhbis mkn sorg

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Nampak mcm sedap je teh arab tu Ann?.
Kat kedai2 arab Aussie ni tak de pulak teh arab bersusu yg sedap mcm tu. Yg ada teh kosong bubuh cengkih, pudina. Bahana tak byk pilihan.. minum je le. Haha.

atiehilmi dot com said...

sedapnya teh tu !! pekat !!

Raydah said...

bila lapa ni semua nmpk sedap

hi jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html