Monday, December 11, 2017

Sunday...

Assalammualaikum semua...

Kisah hujung minggu, sekarang ni kalau update memang saya up cerita hujung minggu je la sebab hujung minggu tu je yang ada kisah 😁 Hari2 weekday tu ada cerita jugak tapi semuanya berkisah di tempat kerja which is saya memang tak share perihak tempat kerja dalam blog.

Tengah hari lunch dekat Oldtown White Coffee, bak kata suami...dah lama saya tersebut2 nak makan dekat sana. Terasa lama dah sangat tak melawat Oldtown tu, itu yang membuak2 keinginan. Lepas makan terus suruh kemas2 meja sebab dah nak mula ON laptop, nak siapkan kerja office yang mana patut2 tu. Sejam 2 jugak masa terpakai dengan suami pun sama busy dengan kerja dia jugak. 

Dah petang, tingin pulak nak tea break dekat tempat sama. Maleh dah nak mencari tempat lain. 

2 sets of bread toast with ice cream 

2 cups of white coffee

Habis kerja, tutup laptop...ON tab pulak. Layan fav series, Desperate Housewife yang tak pernah jemu dok repeat tengok bertahun2 😂

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:) singgah ptg

dear anies said...

sedapnya pekan lama ;-)

Normi Nieza said...

wah..sdapnya..:)

fiza linolie said...

lama tak singgah sini. apa khabar awak?

msredcheesecake said...

Desperate housewife. Tak penah dapat habiskan tengok last season tu. Tah bila dpt habis kan

Mizz ErMa said...

wah, boleh apply membership card la kak, pagi ptg tmpt sama..hihi

Nina Mads said...

bread tu memang suka lg satu dgn butter sedappp . perihal kerja jrg nk cerita dlm blog kecuali kalau dah xda idea haha.

hainom OKje said...

Yg penting happy walau makan minum tempat sama pagi petang hihi...
Hakak kalau gi Oldtown ambik Teh O jer. Nasiblah walau lari tajuk pun bab air tu hihi

Warisan Petani said...

Kalau pegi OWC mesti pekena kopi

LYAfrina said...

X pnh masuk old town ni.. Sbb lya mmg x minum kopi + xleh bau kopi..