Thursday, March 8, 2018

Rindu

Assalammualaikum semua...
 
Saya ni dah tak sabar nak balik KL petang ni, lama sangat dah rasanya di Johor even weekend pun macam terkejar2 nak travel sana sini. This coming 2 weeks time ni harapnya maintain in schedule dekat KL saja. Lama dah tak lenjan lari on the rood, dalam bulan ni pulak ada run event. Mati la...dah lah langsung takde training.  
 
 Rindu nak lepaking dengan suami sambil2 minum kopi...

Rindu nak berebut makan kek nan sepotong ni dengan suami...
 
 
Suami aku ni rindu ke tidak dengan bini dia ni ek?!!! 

4 comments:

Warisan Petani said...

Sesekali berjauhan best juga.

dear anies said...

oooo 'jadi bangsa johor' sekejap laa yek ;-)

Anis Azalea said...

Suami kau rindu nak rebut makanan kot. Makan sorang2 kan tak best.

fiza linolie said...

Mesti rindu punya bila berjauhan. 😊😊😊