Monday, May 16, 2011

Sehelai sepinggang

Last few weeks ago pegilah rumah my Bro dekat KD. ada buat BBQ kecil kecilan bersama all sibling berkumpul. plan asal memang tak nak stay, tapi akhirnya tido jugak dekat sana dengan takde bawak apa2 baju pun. habis ku belasah je baju my SIL, Faizal pulak pakai je pelekat my Bro, towel dengan berus gigi pun sembangan jugak. kebetulan masa tu travel bag kitorang dah aku buat spring cleaning.

4 comments:

CT said...

Hehehehe...ciannya..:)

Mimy Hamid said...

lain kali standby travel kit dlm kete

Ann Ishak said...

memang standby...cuma hari tu je kita buat spring cleaning pulak

Eri-chan said...

bagusla..aku pun suka ada benda2 ni ready..senang anything happens