Wednesday, September 14, 2011

Gambo raya 2011

yang sebelah aku tu Faisal

dah bertukar, sebelah aku tu Boboy pulak

Anak menantu Hj Ishak dengan Hjh Jaharah. kakak aku yang pertama je tak dapat beraya bersama sebab pagi raya tu dia terpaksa pegi membuat rutin mingguan ke pusat dialysis untuk mencuci darah.

Abang aku yang pertama dalam keluarga selepas kakak yang tak dapat balik beraya bersama. anak sebenar ada 4 orang (3 lelaki + 1 perempuan) tapi seorang lagi tu tak dapat balik beraya tahun ni sebab dah final year belajar medic di Jakarta. insyaAllah tahun depan dapatlah beraya bersama katanya. pagi tu ramai2 buat call ke Jakarta, apa lagi budak tu bantai melalak sebab tak dapat beraya bersama + Indon kan raya sehari selepas kita raya, so masa kami call tu, anak buah masih berpuasa lagi.

Abang ke dua with complete family (1 lelaki + 3 perempuan)

bersambung...

4 comments:

Mimy Hamid said...

cepat upload gambar berduaan pengantin baru...ngeeeeeeee

Eri-chan said...

aku suka betul gambar family mcm ni...best wooo...tahun lepas family aku hampir semua balik..eehh susah nak kumpulkan semua adik-beradik. mahu runtuh rumah mak hahahah

Ann Ishak said...

mimy - gambo raya ni pun hazab nak upload...gambo kawin memang takde mood lagi la

Ann Ishak said...

eri - aku memang suka dan memang wajib ambik gambo macam ni setiap tahun. ikutkan family member ko lagi besar, best woooo meriah uolsssss. ingat pesan ayah aku, biar rumah kecik tapi asal dapat berkumpul anak beranak, tu dah cukup lebih baik dari rumah besar tapi beraya sorang2