Wednesday, November 7, 2018

Wednesday, 07th November 2018

Assalammualaikum semua...

Bekerja macam biasa hari ini selepas cuti dari Ahad sampai semalam sempena hari raya Deepavali.

About 3pm tadi dapat berita, makcik saya telah meninggal dunia di Jasin Melaka. Jenazah akan dibawa pulang ke Negeri Sembilan untuk dikebumikan malam ni. Arwah meninggal pada usia 89 tahun and merupakan adik kepada arwah ayah. Hanya ada seorang lagi makcik saya yang masih ada which is adik yang bongsu dari adik beradik arwah ayah. Semoga diberikan kesenangan dalam proses pengkebumian malam ini. Saya tidak dapat pulang sebab baru saja sampai Johor pagi tadi ๐Ÿ˜ญ

Last Sunday dapat makan nasi budu dekat MZ, dah bahgia sangat rasanya. Bukan senang nak dapat makan budu sekarang ni ๐Ÿ˜€

Okay, ini je yang menarik untuk dikongsikan. Jumpa lagi next entry. 

5 comments:

Normi Nieza said...

takziah..al-fatihah

Alolo..meh kita poskan budu utk ann.hihi

Anis Azalea said...

Wah akhirnya dah bertukar template blog

Takziah.

ct cheery said...

Lama xmakan budu since tamat study 8 tahun Lepas. Btw...salam takziah

Aiezza Sue said...

Takziah Ann..hmm,tiba2 blog berlatar hitam ke saya yang lama Tak singgah sini๐Ÿ˜Š..tp smart la๐Ÿ‘Œ

umi alya said...

Salam takziah

Sunday, 14th April 2019

Assalammualaikum semua... Due to recent incident last week, pembekuan cuti sementara untuk golongan marhain tapi attached to management...