Sunday, September 20, 2020

20th September 2020

lama dah tak jumpa run team di Penawar, minggu ni pun nampaknya masih berada di KL lagi

Assalammualaikum semua...

Hari ini tak ke mana mana, just duduk di rumah. Mungkin penat semalam belum reda lagi walaupun bukan buat kerja sangat pun, pegi makan kenduri kawin sepupu saja. 

Sebelah petang tadi plan nak keluar jogging tapi hujan on off dekat area rumah. La ni sampai sekarang (malam) hujan masih tidak berhenti lagi. Boleh tido awal malam ni, sejuk kan 😀

See you all in the next entry. Da...
 

1 comment:

ct cheery said...

Hi..pagi2 hujan skrang nih, nak jogging pun xdpt.jemput join giveaway yeh https://ctcheery87.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html?m=1