Wednesday, March 1, 2017

Tengah pening dengan World Map dUCk

Assalammualaikum semua...

Tahniah kepada student yang mendapat result STPM semalam, katanya keputusan tahun ini amat memberangsangkan 😇 

Pada peminat coffee macam saya, berita baik...from 1st to 29th March 2017, every WEDNESDAY from 5pm to 8pm Starbucks menawarkan 2 VENTI sized beverages for only at RM25. Bikin hati gumbira ni 😈

Nasi goreng kampung dengan telur mata + kepok kembang, sedap menu dinner saya malam tadi. Nasi goreng kampung requested tak nak IKAN BILIS. Bukan tak suka makan ikan bilis tapi selalu dapat ikan bilis yang keras kejung, liat, pernah jugak dapat ikan bilis yang dah simpan lama...kecewa. Nak makan je, tak perlu ada rasa rugi...minta apa yang nak saja, we pay for it anyway 😉

Buat activity yang rare pagi ni, selfie kata ko 😊 

World Map dUCk 😌

No comments:

Italiannies Pasta Pizza & Vino

Assalammualaikum semua... Salam Ramadhan ke 16 hari ini. Begitu pantas masa berlalu, sekarang kita dah berada di pertengahan Ramadhan...